Ajankohtaista

5.2.2015 In the 3D-movement

Käytössämme on uusinta tekniikkaa oleva suomalainen MiniFactory 3D-tulostin.

3D-tulostimella voidaan valmistaa muovilangasta esineitä kolmiulotteisen mallin pohjalta. Tulostimella saamme nopeasti suunniteltavista osista käsissä pidettävät näköismallit ja prototyypit, joilla voimme havainnollistaa suunnittelukohteen ulkonäköä tai tutkia rakenteiden toimintaa.

Kahdella tulostuspäällä varustettu laite mahdollistaa myös monimutkaisten tukimateriaalia vaativien kappaleiden valmistamisen. Tulostusmateriaaleja ovat mm. ABS, HIPS ja PLA.

Lisätietoja 3D-tulosteista: Timo Rimpiläinen, timo.rimpilainen(at)mikoplan.fi , puh: 050 536 8341.

Kuvassa muutamia esimerkkejä valmistamistamme tulosteista:

Pikamallit_150226.jpg

 

22.5.2013 - ISO9001 –laatustandardi

MikoPLAN on ottanut käyttöön ISO9001 –laatustandardin mukaisen toimintajärjestelmän ohjaamaan suunnittelupalvelujaan.

Noin vuoden kestäneen kehitystyön jälkeen toimintajärjestelmämme on riittävän kattava ja hioutunut käyttöönotettavaksi. Järjestelmän ytimenä on prosessimuotoinen toiminta, jossa tärkein ydinprosessimme on luonnollisestikin suunnitteluprojektien ohjaaminen.

Toimintajärjestelmämme on rakennettu konkreettiseksi työntekoa tukevaksi ja ohjaavaksi työkaluksi, jolla varmistetaan ensisijaisesti asiakastyytyväisyyden toteutuminen onnistuneiden suunnitteluprojektien muodossa.

Erityisesti olemme panostaneet viestintään asiakkaidemme ja meidän välillä. Läpinäkyvyys projektien etenemisessä varmistaa, että asiakkaamme on kokoajan tietoinen oman toimeksiantonsa vaiheista, kustannuksista ja teknisistä valinnoista.

Lue lisää: MikoPLAN Oy:n laatupolitiikka ja Project Route 2013 Mekanistin yksinkertaistettu maailmankuva

5.9.2012 - MikoPLAN Oy muuttanut uusiin toimitiloihin

Toimitilamme Vuokatin emäntäkoulun historiallisessa miljöössä kävivät auttamattomasti pieneksi laajentuvalle toiminnallemme. Uudet toiveitamme vastaavat viihtyisät toimistotilat löysimme Vuokatin teknologiapuistosta, Snowpoliksesta.

Snowpolis Vuokatti on laadukas sekä ainutlaatuinen puhtaan luonnon ja maamme monipuolisimman harrastus- ja lomamaailman keskellä toimiva kansainvälinen teknologiapuisto. Snowpoliksessa yritykset, koulutus ja tutkimus toimivat saman katon alla. Yrityksien lisäksi alueella toimii aktiivisesti Jyväskylän yliopiston liikuntateknologian yksikkö, Oulun yliopiston Centre for Wireless Communications sekä Kainuun ammattiopiston matkailukoulutus-ohjelma.

Käyntiosoitteemme on Kidekuja 2, 88610 Vuokatti.

15.12.2011 - MikoPLAN Oy ja MH-Tuotesuunnittelu Ky yhteistyössä

MH-Tuotesuunnittelu on helsinkiläinen teolliseen muotoiluun ja mekaniikkasuunnitteluun erikoistunut yritys. Verkostoituminen heidän kanssa vahvistaa merkittävästi osaamistamme erityisesti valumenetelmin valmistettavien tuotteiden osalta. Käytössämme on myös heidän muotoilu- ja design-osaaminen.

Yhteistyökumppanimme palveluihin kuuluu myös led-valaistusjärjestelmien suunnittelu.
Voit tutustua MH-Tuotesuunnittelun palveluihin ja referensseihin heidän nettisivuillaan:

www.mh-tuotesuunnittelu.fi

Palvelut Tutustu tarkemmin suunnittelupalveluihimme! Read More
Referenssit Katso mitä asiakkaamme ajattelevat meistä! Read More
Yhteys Ota meihin yhteyttä vaivattomasti! Read More

Warning: Unknown: open(/var/www/fs1/30/mikoplan/public_html/files/tmp/sess_sjafa9crd8qtqq60l51s08fat5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/fs1/30/mikoplan/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0