Konepajat

Tarjouspyynnön mukana tullut päämittapiirros on joskus ainoa tilaajan toimittama dokumentti. Tämä tietää konepajassa ylimääräisiä hikipisaroita tuotantoa aloitettaessa. Päämittapiirros vastaa huonosti valmistuksen tarpeisiin, koska siinä on harvoin huomioitu valmistuksen erityistarpeita; aihioiden kokoja, massalistoja, konepajakohtaista konekantaa tai valmistusmenetelmiä.

Jo pelkästään tarjouspyyntöön vastaaminenkin edellyttää usein konepajalta tarkentavaa suunnittelua materiaalimenekin määrittämiseksi. Tällöin omien suunnitteluresurssien puute voi olla jopa esteenä tarjoukseen vastaamiselle.

MikoPLAN Oy on insinööritoimisto, joka tarjoaa järkeviä ratkaisuja valmistavan teollisuuden tuotannollisiin haasteisiin. Me hoidamme puolestasi konepajakuvien ja tuotantodokumenttien laatimisen, ja myös niihin liittyvän suunnittelun.

SINÄ VOIT KESKITTYÄ SIIHEN MISSÄ OLET PARHAIMMILLASI – TEKEMÄÄN TERÄSTÄ


Warning: Unknown: open(/var/www/fs1/30/mikoplan/public_html/files/tmp/sess_crobajln3e0ojjdmru3s2l7du6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/fs1/30/mikoplan/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0