Suunnittelu varmistaa onnistuneen toteutuksen ja tyytyväiset asiakkaat

HitsaCon Oy on mm. teräs- ja alumiinirakentamiseen erikoistunut vaalalainen konepaja. Yksi HitsaConin vuoden 2013 suurimmista projekteista oli yli 100 tonnia terästä sisältävän teollisuusrakennuksen rungon valmistus ja asennus.

MikoPLAN teki arkkitehtisuunnittelun perusteella teräsrakennesuunnittelun ja lujuustarkastelut. Konepajakuvia ja detaljisuunnittelua tehdessään MikoPLAN huomioi erityisesti konepajan toiveet valmistusmenetelmien suhteen. Tällöin teräsrakenteen läpimenoaika konepajalla saatiin mahdollisimman tehokkaaksi ja asennuspaikalla tehtävien viimeistelytöiden määrä minimoitua. Myös pystytykseen ja nostoihin liittyvät yksityiskohdat pohdittiin tarkasti suunnittelun edetessä. Hyvin suunniteltu kokonaisuus varmisti onnistuneet toteutuksen ja tyytyväiset asiakkaat toimitusketjun kaikkiin portaisiin.

”Otimme MikoPLANin mukaan jo tarjousvaiheessa. Heidän tekemän massalaskelman avulla pääsimme nopeasti tarjoamaan toimitusta. MikoPLAN on joustava ja asiansa osaava suunnittelutoimisto, jonka kanssa on helppo toimia.”

Markku Halonen, Hitsacon Oy